Szolgáltatások – hatékony elektronikai sorozatgyártás

Elektronikai bérgyártóként akár teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással támogatjuk megrendelőinket céljaik elérésében.

Legyen szó prototípusok, egyedi mintadarabok gyártásáról, vagy kis- és nagyszériás sorozatgyártásról, az ElektroMont Kft. a gyártandó termék teljes gyártási folyamatát felölelő minőségi szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek. Mint EMS partner, az igényektől függően együttműködésünk már a tervezési és fejlesztési fázisban elkezdődhet, majd a gyártási szolgáltatásainkon túl is folytatódhat. Célunk, hogy partnereink termékeiket az első lépésektől fogva biztos kezekben tudhassák, lehetőséget teremtve ezáltal arra, hogy a fókuszt egyéb értékteremtő üzleti folyamataikra helyezhessék át.

Sorozatgyártás

Ha a gyártott prototípus megfelelt minden előzetes elvárásnak és a piaci elemzések azt mutatják, hogy a gyártandó termékre szükség van, eljött a sorozatgyártás ideje.

Kis-, közép-, netán nagy széria gyártásában gondolkodik? Egyszeri, vagy többszöri gyártást tervez?

Az ElektroMont Kft. leveszi ezt a terhet a válláról és gondoskodik a szükséges gyártási dokumentáció kidolgozásáról, majd a termék kiváló minőségű szereléséről. Három korszerű, teljesen azonos és automatizált SMT gyártósorunk, kézi és gépi forrasztási és lakkozási technológiáink kiváló minőségű termékek előállítását teszik lehetővé. A sorozatgyártás hatékonyságát a kézi forrasztás teljes, vagy részleges kiváltásával, JTC SM-450 és Vitronics DELTA5 típusú hullámforrasztó berendezéseink használatával jelentős mértékben növelhetjük. A beültetett áramköri lapok teljes, vagy részleges felületi védelmét automata lakkozóberendezésünkkel tudjuk biztosítani. Kiegészítő szolgáltatásaink révén a gyártott termékek rövid határidőn belül a megrendelőhöz, vagy akár egyenesen a boltok polcaira kerülhetnek.

Az SM gyártásról
A THT gyártásról
A lakkozásról

Tervezés és
gyártásoptimalizálás

Tovább

Alkatrész
beszerzés

Tovább

Prototípus
gyártás

Tovább

Készülékszerelés
mechanikai szerelés

Tovább

Rework
újramunkálás

Tovább

További
szolgáltatásaink

Tovább