ElektroMont Kft. – az elektronikai bérgyártó partner

A 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalat 18 éve
a hazai elektronikai bérgyártó piac meghatározó professzionális szereplője.

Prototípus, kis- és nagyszériás elektronikai gyártással, valamint a felületszerelési (SMT) és hagyományos kézi és gépi furatszerelt forrasztás (THT) mellett számos kiegészítő szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére. Szolgáltatásainkat és gyártási kapacitásainkat folyamatosan bővítjük, valamint szakmailag képzett munkatársainkat is fejlesztjük annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk megrendelőink elvárásainak. Partnereinknek minőségi szolgáltatásaink széles választékát kínáljuk a folyamatosan változó piaci tendenciák függvényében. Mint EMS partner, megrendelőink komplex elektronikai gyártási igényeihez egyedi megoldásokat ajánlunk. A kiemelkedő minőség biztosítása érdekében a közös munkát már a gyártástervezés szakaszában megkezdjük. Partnereinkkel hosszú távú együttműködésre és partnerségre törekszünk, gyártási igényeiket a lehetőségeinkhez mérten rugalmasan kezeljük.

Miért az ElektroMont?

Tovább

Gyártóüzemünk

Tovább

Fejlesztéseink

Tovább

Csapatunk

Tovább
Minőség-és környezetpolitika

Minőség- és környezetpolitika

Tovább

Tények és adatok

Tovább

Fő profilunk a nyomtatott áramköri lapok felületszerelése (SMT) és hagyományos kézi-, valamint gépi forrasztása (THT). Az alkatrészek beültetése mellett megrendelőink igényei szerint tesztelést, programozást és mechanikai végszerelést is végzünk. Integrált vállalatirányítási rendszerrel, a legmodernebb technológiai háttérrel, globális alkatrész beszállítói hálózattal és átfogó folyamatszabályozással garantáljuk megrendelőink termékeinek európai minőségű szerelését.

Prototípustól a tömeggyártásig.
ElektroMont – az elektronikai bérgyártó partner!

ÜGYFELEINKNEK AKÁR TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK

Az elmúlt 15 év során hazai ügyfeleink mellett világszerte is stabil, aktív és hosszú távú partneri kapcsolatokat építettünk fel számos piaci szegmensben. Kiemelten büszkék vagyunk arra, hogy Európán kívüli országokba, többek között az USA-ba és ázsiai piacokra is rendszeresen szállítunk. Jövőbeli célunk, hogy megrendelőink igényeinek megfelelően, velük együtt fejlődve hasonlóan értékteremtő, magas hozzáadott értékű projektekben vehessünk részt a fenntarthatóság jegyében.

Tekintse meg bemutatkozó videónkat és ha felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az elektronikai bérgyártó partner!

KAPCSOLAT

ElektroMont – a megbízható EMS partner

A piaci tendenciák és a megnövekedett megrendelői elvárásoknak való megfelelés érdekében kiemelt fontossággal kezeljük a folyamatos fejlesztést, technológiai újítást. Legutóbbi fejlesztéseinkről bővebben itt olvashat.