Elektronikai gyártás? ElektroMont!

Minőségi elektronika, hatékony bérgyártás!

ElektroMont – több, mint egy partner

Prototípushoz, elektronikai termékeinek közepes, vagy nagy sorozatgyártásához, esetleg egyedi, vagy kis szériás gyártásokhoz keresi bérgyártó partnerét?
Gyorsított gyártásra van szüksége?
Teljes körű szolgáltatást szeretne kapni, amely akár a tervezéstől a gyártáson át a kiszállításig megoldást kínál Önnek?
Esetleg egy meghatározott gyártási részfolyamathoz keres megfelelő partnert?

Az ElektroMont magas színvonalú szolgáltatást nyújt a minőségi elektronika gyártás területén.

Akár teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással is megrendelőink rendelkezésére állunk. Elvégezzük a nyomtatott áramköri lapok SMT- (felületszerelés), THT- (furatszerelés) és mechanikai szerelését.

Egyedi igény alapján a szerelt paneleket preventív lakkozással felületkezeljük, elvégezzük a szükséges programozási és tesztelési feladatokat.

Modern géppark, szakképzett munkaerő és hatékony folyamatmenedzsment garantálja ügyfeleink termékeinek kiváló minőségű szerelését – minőségi elektronika prototípustól a kisszérián át a tömeggyártásig. Műszaki tanácsadással és széles körű szakmai tapasztalattal hosszú távon támogatjuk megrendelőinket a költséghatékony gyártás megvalósítása érdekében.

Szolgáltatásaink igénybevételével biztosított előnyök, amelyekkel partnereink elektronikai gyártás megrendelésével biztosan számolhatnak:

Számos ágazatban bizonyítjuk nap mint nap szakértelmünket és támogatjuk megrendelőinket üzleti céljaik gyors elérésében.
Megbízhatóságunk és hatékonyságunk záloga elégedett ügyfeleink száma.

BÍZZA RÁNK ÖN IS ELEKTRONIKAI TERMÉKÉT!

Gyorsított gyártás - Elektromont

Gyártóüzemünk

Tovább

Minőségi elektronika

Fejlesztéseink

Tovább

Csapatunk

Tovább

Minőségi elektronika - ISO

Minőség- és környezetpolitika

Tovább

Tények és adatok

Tovább