Szolgáltatások – Hatékony elektronikai sorozatgyártás

Elektronikai bérgyártóként akár teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással támogatjuk megrendelőinket céljaik elérésében.

Legyen a feladat prototípusok, egyedi mintadarabok gyártása, vagy kis- és nagyszériás elektronikai sorozatgyártás, az ElektroMont Kft. a gyártandó termék teljes gyártási folyamatát felölelő minőségi szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek. Mint EMS partner, az igényektől függően együttműködésünk már a tervezési és fejlesztési fázisban elkezdődhet, majd a gyártási szolgáltatásainkon túl is folytatódhat. Célunk, hogy partnereink termékeiket az első lépésektől fogva biztos kezekben tudhassák, lehetőséget teremtve ezáltal arra, hogy a fókuszt egyéb értékteremtő üzleti folyamataikra helyezhessék át.

elektronikai panel szerelési szolgáltatások

Sorozatgyártás

Ha a gyártott prototípus megfelelt minden előzetes elvárásnak és a piaci elemzések azt mutatják, hogy a gyártandó termékre van kereslet, eljött a sorozatgyártás ideje.

Kis-, közép-, netán nagy széria gyártásában gondolkodik? Egyszeri, vagy többszöri gyártást tervez?

Az ElektroMont Kft. leveszi ezt a terhet a válláról. Válassza szakértelmünket és gondoskodunk a szükséges gyártási dokumentáció kidolgozásáról, majd a termék kiváló minőségű szereléséről. Három korszerű automatizált SMT gyártósorunk, modern kézi és gépi forrasztási, valamint lakkozási technológiáink kiváló minőségű termékek előállítását teszik lehetővé. A sorozatgyártás hatékonyságát sorozatgyártás esetén a kézi forrasztás teljes, vagy részleges kiváltásával, JTC SM-450 és Vitronics DELTA5 típusú hullámforrasztó berendezéseink használatával jelentős mértékben tudjuk növelni. A beültetett áramköri lapok teljes, vagy részleges felületi védelmét automata lakkozóberendezésünkkel tudjuk biztosítani. Kiegészítő szolgáltatásaink révén a gyártott termékek rövid határidőn belül a megrendelőhöz, vagy akár egyenesen a boltok polcaira kerülhetnek.

Gyorsított gyártással, készre szereléssel, elektronikai sorozatgyártás kiegészítő szolgáltatásokkal és
akár teljes körű szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére hosszú távon.

Az SM gyártásról
A THT gyártásról
A lakkozásról

Szeretne többet megtudni rólunk, az általunk alkalmazott technológiákról, vagy szolgáltatásainkról?
Készséggel állunk rendelkezésére abban az esetben is, ha már konkrét gyártási tervekkel, vagy elképzelésekkel rendelkezik.

Elektronikai szerelési szolgáltatások - tervezés - planning

Tervezés és
gyártásoptimalizálás

Tovább

Alkatrész
beszerzés

Tovább

Prototípus
gyártás

Tovább

Készülékszerelés
mechanikai szerelés

Tovább

Rework
újramunkálás

Tovább

További
szolgáltatásaink

Tovább