Konkrét tervekkel rendelkezik és partnert keres elektronikai termékek gyártásához?

Az ElektroMont Kft. fő profilja a nyomtatott áramköri lapok felületszerelése (SMT) és hagyományos kézi-, valamint gépi forrasztása (THT). Emellett tesztelést, programozást, lakkozást (felületkezelés), kábelszerelést és mechanikai végszerelést is végzünk megrendelőink egyedi igényei alapján.

Akár teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással és készre szereléssel támogatjuk partnereinket üzleti céljaik hatékony elérésében.

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az általános kapcsolat-felvételi űrlap kitöltésével,

vagy konkrét gyártási igény esetén forduljon hozzánk bizalommal és töltse ki Ajánlatkérő űrlapunkat.

Általános kapcsolat-felvételi űrlap

   

  Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról?

  Elektronikai szerelési szolgáltatások - tervezés - planning

  Tervezés és
  gyártásoptimalizálás

  Tovább
  Hatékony gyártási folyamatok és optimalizált kapacitáskihasználás a gyors és minőségi szerelés érdekében. A lerövidült gyártási folyamatok hozzájárulnak a termelékenység jelentős fokozásához.

  Alkatrész
  beszerzés

  Tovább
  Hatékony alkatrészbeszerzés globális beszállító hálózatunk segítségével. Minőségi alkatrészek és NYÁK lapok beszerzése és raktározása, akár raklapos kiszerelésben is. Késztermék raktározás az ütemezett kiszállítás támogatására.

  Prototípus
  gyártás

  Tovább
  Sorozatgyártást megelőző, akár gyorsított egyedi prototípusgyártás a funkcionalitás előzetes tesztelésére. Az esetleges tervezési hibák korai felismerése hatékony sorozatgyártást eredményezhet.

  Sorozatgyártás
  kis- és nagyszéria

  Tovább
  Hatékony sorozatgyártás akár teljes mértékben automatizált SM, TH és lakkozási technológiáink segítségével. Gyorsított gyártási szolgáltatás és ütemezett kiszállítás a folyamatos ellátás biztosítása érdekében.

  Készülékszerelés
  Mechanikai szerelés

  Tovább
  Akár teljes végtermékszerelés a gyors értékesíthetőség érdekében. Polcrakész megoldások, hatékony, egy kézben tartott gyártás.

  Rework
  újramunkálás

  Tovább
  Beültetett NYÁK lapok gyors javítása, alkatrészek cseréje, eltávolítása, vagy utólagos forrasztása, forrasztási hibák javítása.

  További
  szolgáltatásaink

  Tovább
  A szerelt áramköri lapok, vagy termékek ESD-védett sztenderd, vagy egyedi csomagolása és akár házhoz szállítása.