Szolgáltatások – Alkatrész beszerzés és raktározás

Elektronikai bérgyártóként teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással támogatjuk megrendelőinket céljaik elérésében.

Alkatrész beszerzés, PCB beszerzés, raktározás – teljes körű logisztikai szolgáltatások.

Teljes, vagy részleges alkatrész beszerzés prototípusok, egyedi mintadarabok gyártásához, kis-, közepes-, vagy nagy szériás sorozatgyártáshoz. Az ElektroMont Kft. a gyártandó termék teljes gyártási folyamatát felölelő minőségi szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek. Mint EMS partner, az igényektől függően együttműködésünk már a tervezési és fejlesztési fázisban elkezdődhet, majd a gyártási szolgáltatásainkon túl is folytatódhat. Célunk, hogy partnereink termékeiket az első lépésektől fogva biztos kezekben tudhassák, lehetőséget teremtve ezáltal arra, hogy a fókuszt egyéb értékteremtő üzleti folyamataikra helyezhessék át.

Elektronikai alkatrész beszerzés

Alkatrész beszerzés

Megrendelői igény alapján vállaljuk a gyártásokhoz kapcsolódó, rendelkezésünkre bocsátott anyagjegyzék (BoM) szerinti alkatrészek egyszeri, vagy akár ütemezett kiszállítással történő teljes, vagy részleges beszerzését.

Partnereink az alábbi szolgáltatásokban számíthatnak ránk:

NYÁK beszerzés,

felületszerelt (SM) alkatrész beszerzés,

furatszerelt (TH) alkatrész beszerzés,

mechanikai szerelt alkatrészek beszerzése,

külső burkolatok megrendelése,

szereléshez szükséges kábelek beszerzése,

egyéb szükséges anyagok beszerzése.

Költségoptimalizált és hatékony alkatrészellátás
NYÁK beszerzés

Logisztikai csapatunk az elmúlt közel 20 év során globális szinten kiterjedt, teljes mértékben megbízható beszállítói hálózattal épített ki stabil kapcsolatrendszert. Ennek köszönhetően számos forrásból tudjuk megrendelőink anyagigényét biztosítani. Beszállító partnereink segítségével biztosítjuk megrendelőinknek, hogy a szükséges alkatrészek az elvárásoknak megfelelő mennyiségben, minőségben és időben rendelkezésre álljanak. Ennek érdekében vállaljuk a szereléshez szükséges teljes alkatrészállomány akár egyidejű megrendelését ütemezett kiszállítás mellett is.

Beszállítói körünk a folyamatosan erősödő megrendelői elvárásoknak és a változó piaci tendenciák adta kihívásoknak való megfelelés érdekében évről-évre újabb minősített partnerekkel bővül. Partnereink teljesítményét a megbízható alkatrészellátás biztosítása érdekében folyamatosan értékeljük.

Alkatrész és késztermék tárolás, raktározás

Az alkatrész beszerzés folyamatát követően az elektronikai alkatrészek tárolására alkalmas saját, ESD védett, üzemi területen belül elhelyezkedő raktárhelyiségeink lehetőséget biztosítanak akár nagyméretű alkatrészek, félkész- vagy késztermékek rövid- és hosszútávú elkülönített tárolására. Emellett az üzemen kívül elhelyezkedő külső raktárépületünk alkatrészek, vagy késztermékek nagy mennyiségben történő, raklapon elhelyezett tárolását teszi lehetővé. Kiterjedt raktározási szolgáltatásunk jelentős rugalmasságot biztosít megrendelőink igényeinek optimalizált kiszolgálásában.

Támogatott készletgazdálkodás

A készletgazdálkodást a Prodosoft vállaltirányítási rendszer megfelelő modulja támogatja, amelyben az egyedi vállalatspecifikus cikkszámozási rendszer lehetővé teszi a vállalton belül mozgó alkatrészek teljes megkülönböztetését és folyamatos nyomon követését.

Tudnivalók a Prodosoft vállalatirányítási rendszerről. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha több információt szeretne alkatrész beszerzés, vagy egyéb szolgáltatásunkról!
Készséggel állunk rendelkezésére abban az esetben is, ha már konkrét gyártási tervekkel, vagy elképzelésekkel rendelkezik.

KAPCSOLAT
Elektronikai szerelési szolgáltatások - tervezés - planning

Tervezés és
gyártásoptimalizálás

Tovább

Prototípus
gyártás

Tovább

Sorozatgyártás
kis- és nagyszéria

Tovább

Készülékszerelés
mechanikai szerelés

Tovább

Rework
újramunkálás

Tovább

További
szolgáltatásaink

Tovább