Szolgáltatások – Alkatrész beszerzés és raktározás

Elektronikai bérgyártóként akár teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással támogatjuk megrendelőinket céljaik elérésében.

Legyen szó prototípusok, egyedi mintadarabok gyártásáról, vagy lehet a feladat kis-, közepes-, vagy nagy szériás sorozatgyártás, az ElektroMont Kft. a gyártandó termék teljes gyártási folyamatát felölelő minőségi szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek. Mint EMS partner, az igényektől függően együttműködésünk már a tervezési és fejlesztési fázisban elkezdődhet, majd a gyártási szolgáltatásainkon túl is folytatódhat. Célunk, hogy partnereink termékeiket az első lépésektől fogva biztos kezekben tudhassák, lehetőséget teremtve ezáltal arra, hogy a fókuszt egyéb értékteremtő üzleti folyamataikra helyezhessék át.

Alkatrész beszerzés

Vállaljuk a gyártás előtt álló termékek felületszerelt (SM), furatszerelt (TH) és mechanikai alkatrészeinek a megrendelő által jóváhagyott anyagjegyzék szerinti részleges, vagy teljes beszerzését.

Logisztikai csapatunk az elmúlt közel 20 év során globális szinten kiterjedt, teljes mértékben megbízható beszállítói hálózattal épített ki stabil kapcsolatrendszert. Ennek köszönhetően számos forrásból tudjuk megrendelőink anyagigényét biztosítani, amely lehetővé teszi a  költségoptimalizált és hatékony alkatrészellátást. Beszállító partnereink segítségével biztosítjuk megrendelőinknek, hogy a nyomtatott áramköri lapok szereléséhez szükséges nyomtatott áramköri lapok, elektronikai, vagy egyéb alkatrészek, burkolatok és a szereléshez szükséges kábelek és egyéb anyagok az elvárásoknak megfelelő mennyiségben, minőségben és időben rendelkezésre álljanak.

A folyamatosan erősödő megrendelői elvárásoknak és a változó piaci tendenciák adta kihívásoknak való mind tökéletesebb megfelelés érdekében csapatunk évről-évre újabb minősített partnerekkel bővíti az ElektroMont Kft. beszállítói körét.

Vállaljuk mind egyedi cikkszámos, mind vevőspecifikus alkatrészek logisztikai menedzsmentjét is.

Alkatrész és késztermék tárolás, raktározás

Az elektronikai alkatrészek tárolására alkalmas saját, ESD védett, üzemi területen belül elhelyezkedő raktárhelyiségeink lehetőséget biztosítanak akár nagyméretű alkatrészek, félkész- vagy késztermékek rövid- és hosszútávú elkülönített tárolására. Emellett az üzemen kívül elhelyezkedő külső raktárépületünk alkatrészek, vagy késztermékek nagy mennyiségben történő, raklapon elhelyezett tárolását teszi lehetővé. Kiterjedt raktározási szolgáltatásunk jelentős rugalmasságot biztosít megrendelőink igényeinek optimalizált kiszolgálásában.

A készletgazdálkodást a Prodosoft vállaltirányítási rendszer megfelelő modulja támogatja, amelyben az egyedi vállalatspecifikus cikkszámozási rendszerünk lehetővé teszi a vállalton belül mozgó alkatrészek teljes megkülönböztetését és folyamatos nyomon követését.

Szeretnék többet megtudni a Prodosoft vállalatirányítási rendszer előnyeiről. 

Tervezés és
gyártásoptimalizálás

Tovább

Prototípus
gyártás

Tovább

Sorozatgyártás
kis- és nagyszéria

Tovább

Készülékszerelés
mechanikai szerelés

Tovább

Rework
újramunkálás

Tovább

További
szolgáltatásaink

Tovább