Korszerű elektronikai szerelési technológiák

Az ElektroMont Kft. a rendelkezésére álló legmodernebb elektronikai szerelési technológiák használatával végzi a megrendelői igényeknek megfelelő elektronikai termék gyártást.

Az általunk alkalmazott korszerű forrasztási és elektronikai szerelési technológiák segítségével ügyfeleink részére minőségi és költséghatékony szolgáltatásokat nyújtunk. A minőségi termékek gyártása érdekében a technológiák üzemeltetése során kiemelt fontosságot szentelünk az ESD-védelemnek, így a teljes gyártóüzemünk területén ESD-védett környezetben dolgozunk.

Megrendelőink kérésének és a beültetendő alkatrészek méretének, jellegének megfelelően az egyes elektronikai termékek gyártása során eltérő forrasztási és elektronikai szerelési technológiák kerülnek alkalmazásra. Gyártási folyamataink során alapvetően ólommentes technológiákat és alapanyagokat alkalmazunk, de speciális igény esetén elvégezzük a megrendelt elektronikai berendezés ólmos forrasztását is.

A már sztenderdnek mondható SM- és a hagyományos TH-szerelés mellett a megfelelő forrasztási minőség biztosítása érdekében minden esetben és minden egyes gyártott eszközön automatizált optikai ellenőrzést hajtunk végre. Megrendelőink külön kérése esetén elvégezzük a beültetett nyomtatott áramköri lapok röntgenes vizsgálatát is. Emellett igény esetén tapasztalt munkatársaink segítségével elvégezzük a gyártott eszköz programozását és tesztelését, a gyártott panelek felületkezelését és akár a termékek teljes készre szerelését is.

A különféle technológiák alkalmazását és a gyártás folyamatát szigorú minőségirányítási előírásaink szerint teljes körű, a gyártási dokumentációs folyamat szerinti adminisztráció kíséri.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni rólunk, az általunk alkalmazott technológiákról, vagy szolgáltatásainkról!
Készséggel állunk rendelkezésére abban az esetben is, ha már konkrét gyártási tervekkel, vagy elképzelésekkel rendelkezik.

KAPCSOLAT

Az ElektroMont által alkalmazott elektronikai szerelési technológiák:

Felületszerelés

Tovább

Optikai (AOI) és
röntgenes vizsgálat

Tovább

Furatszerelés

Tovább

Tesztelés
és programozás

Tovább

Felületkezelés

Tovább

Mechanikai
szerelés

Tovább

A rendelkezésre álló technológiák megfelelő alkalmazása és a kiemelkedő minőségű elektronikai szerelési szolgáltatások nyújtása érdekében:

  • Légkondicionált és páratartalom-szabályozott gyártási környezetben dolgozunk.

  • Gyártóüzemünkben és raktárhelyiségeinkben teljes mértékű ESD védelem mellett végezzük munkánkat.

  • Szigorú minőségügyi előírásokat és folyamatmenedzsmentet alkalmazunk.

  • Minden egyes gyártott terméket többlépcsős ellenőrzésnek vetünk alá.

  • Korszerű gyártósoraink segítségével hatékonyan és gyorsan dolgozunk.

  • A teljes munkavégzést a Prodosoft vállalatirányítási rendszer támogatja.

  • Folyamatosan gondoskodunk munkatársaink szakmai fejlesztéséről.