Szolgáltatások – Tervezés és gyártásoptimalizálás

Elektronikai bérgyártóként akár teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással támogatjuk megrendelőinket céljaik elérésében.

Legyen szó prototípusok, egyedi mintadarabok gyártásáról, vagy lehet a feladat kis-, közepes-, vagy nagy szériás sorozatgyártás, az ElektroMont Kft. a gyártandó termék teljes gyártási folyamatát felölelő minőségi szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek. Mint EMS partner, az igényektől függően együttműködésünk már a tervezési és fejlesztési fázisban elkezdődhet, majd a gyártási szolgáltatásainkon túl is folytatódhat. Célunk, hogy partnereink termékeiket az első lépésektől fogva biztos kezekben tudhassák, lehetőséget teremtve ezáltal arra, hogy a fókuszt egyéb értékteremtő üzleti folyamataikra helyezhessék át.

Tervezés és gyártásoptimalizálás

Az első lépésektől segítünk abban, hogy a megrendelőink által gyártani kívánt termék fejlesztése a gazdaságos gyárthatósági szempontokat is figyelembe véve haladjon a megvalósíthatóság irányába.

A szakértő munkatársaink segítségével elvégzett gyártásoptimalizálás a megfelelő minőség megtartása mellett hozzájárul a gyártási folyamatok hatékonyságának növeléséhez, a gyártókapacitások megfelelő kihasználásához. Lerövidíti a gyártási folyamatot, ezáltal hozzájárul a termelékenység jelentős fokozásához.

Amennyiben plusz fejlesztői kapacitás bevonására lenne szükség úgy szolgáltatói hálózatunkban alvállalkozók bevonása lehetséges. Ezáltal különböző fejlesztési területeken számos tapasztalt kolléga birtokában lévő know-how áll rendelkezésünkre, hogy a projekt előre haladása az előzetes időterveknek megfelelően valósulhasson meg.

Gyártási folyamat közös validálása

A fejlesztési folyamat lezárultát követően, amennyiben a véglegesített és validált szerelési folyamat még nem került kialakításra, munkatársaink elvégzik a szerelési dokumentációk véglegesítését. Tapasztalatunk szerint a fejlesztések során a szereléstechnológia nem szerepel az elsődleges szempontok között, így amit a tervezőasztalon még egyértelműen megvalósítható eseménynek gondoltak, az az életben nem mindig működik teljesen mértékben a korábbi terveknek megfelelően. Főként mechanikai szerelt kulcsalkatrészek, vagy készre szerelt polcos termékek szereléseit megelőzően így az előzetes tervek alapján próbaszereléseket végzünk.

A végleges folyamat felállítását követően kezdődhet is a prototípus vagy sorozatgyártás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni rólunk, az általunk alkalmazott technológiákról, vagy szolgáltatásainkról!
Készséggel állunk rendelkezésére abban az esetben is, ha már konkrét gyártási tervekkel, vagy elképzelésekkel rendelkezik.

KAPCSOLAT

Alkatrész
beszerzés

Tovább

Prototípus
gyártás

Tovább

Sorozatgyártás
kis- és nagyszéria

Tovább

Készülékszerelés
mechanikai szerelés

Tovább

Rework
újramunkálás

Tovább

További
szolgáltatásaink

Tovább