Szolgáltatások – Tervezés és gyártásoptimalizálás

Elektronikai bérgyártóként akár teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással támogatjuk megrendelőinket céljaik elérésében.

Legyen szó prototípusok, egyedi mintadarabok gyártásáról, vagy lehet a feladat kis-, közepes-, vagy nagy szériás sorozatgyártás, az ElektroMont Kft. a gyártandó termék teljes gyártási folyamatát felölelő minőségi szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek. Mint EMS partner, az igényektől függően együttműködésünk már a tervezési és fejlesztési fázisban elkezdődhet, majd a gyártási szolgáltatásainkon túl is folytatódhat. Célunk, hogy partnereink termékeiket az első lépésektől fogva biztos kezekben tudhassák, lehetőséget teremtve ezáltal arra, hogy a fókuszt egyéb értékteremtő üzleti folyamataikra helyezhessék át.

Tervezés és gyártásoptimalizálás

Az első lépésektől segítünk abban, hogy a megrendelőink által gyártani kívánt termék fejlesztése a gazdaságos gyárthatósági szempontokat is figyelembe véve haladjon a megvalósíthatóság irányába.

A szakértő munkatársaink segítségével elvégzett gyártásoptimalizálás a megfelelő minőség megtartása mellett hozzájárul a gyártási folyamatok hatékonyságának növeléséhez, a gyártókapacitások megfelelő kihasználásához. Lerövidíti a gyártási folyamatot, ezáltal hozzájárul a termelékenység jelentős fokozásához.

Amennyiben plusz fejlesztői kapacitás bevonására lenne szükség úgy szolgáltatói hálózatunkban alvállalkozók bevonása lehetséges. Ezáltal különböző fejlesztési területeken számos tapasztalt kolléga birtokában lévő know-how áll rendelkezésünkre, hogy a projekt előre haladása az előzetes időterveknek megfelelően valósulhasson meg.

Gyártási folyamat közös validálása

A fejlesztési folyamat lezárultát követően, amennyiben a véglegesített és validált szerelési folyamat még nem került kialakításra, munkatársaink elvégzik a szerelési dokumentációk véglegesítését. Tapasztalatunk szerint a fejlesztések során a szereléstechnológia nem szerepel az elsődleges szempontok között, így amit a tervezőasztalon még egyértelműen megvalósítható eseménynek gondoltak, az az életben nem mindig működik teljesen mértékben a korábbi terveknek megfelelően. Főként mechanikai szerelt kulcsalkatrészek, vagy készre szerelt polcos termékek szereléseit megelőzően így az előzetes tervek alapján próbaszereléseket végzünk.

A végleges folyamat felállítását követően kezdődhet is a prototípus vagy sorozatgyártás.

Alkatrész
beszerzés

Tovább

Prototípus
gyártás

Tovább

Sorozatgyártás
kis- és nagyszéria

Tovább

Készülékszerelés
mechanikai szerelés

Tovább

Rework
újramunkálás

Tovább

További
szolgáltatásaink

Tovább