Szolgáltatások – Rework

(átmunkálás, javítás, alkatrész csere)

Elektronikai bérgyártóként akár teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással támogatjuk megrendelőinket céljaik elérésében.

Legyen szó prototípusok, egyedi mintadarabok gyártásáról, vagy lehet a feladat kis-, közepes-, vagy nagy szériás sorozatgyártás, az ElektroMont Kft. a gyártandó termék teljes gyártási folyamatát felölelő minőségi szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek. Mint EMS partner, az igényektől függően együttműködésünk már a tervezési és fejlesztési fázisban elkezdődhet, majd a gyártási szolgáltatásainkon túl is folytatódhat. Célunk, hogy partnereink termékeiket az első lépésektől fogva biztos kezekben tudhassák, lehetőséget teremtve ezáltal arra, hogy a fókuszt egyéb értékteremtő üzleti folyamataikra helyezhessék át.

Rework

A már SM- és TH alkatrészekkel beültetett paneleken szükséges javítási, úgynevezett rework munkákat minden esetben kiemelkedő kézügyességű és a feladat végrehajtásához megfelelően képzett szakembereink végzik el.
A folyamat során kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy az érintett alkatrészek eltávolítása, cseréje, vagy utólagos forrasztása során a már felületszerelt, vagy furatszerelt egyéb alkatrészek és maga a nyomtatott áramköri lap ne sérüljenek.
PCB rework
A rework, azaz újramunkálási tevékenységünk során az alábbi szolgáltatásokat végezzük el megrendelőink egyedi igényei alapján:
  • áramköri lapok már beültetett alkatrészeinek cseréje alkatrész nem megfelelőség, rongálódás, vagy egyéb hiba esetén,
  • alkatrészek utólagos beültetése és forrasztása,
  • BGA csere,
  • forrasztási hibák (pl. nem megfelelő kötések, forraszhidak stb.) javítása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni rólunk, az általunk alkalmazott technológiákról, vagy szolgáltatásainkról!
Készséggel állunk rendelkezésére abban az esetben is, ha már konkrét gyártási tervekkel, vagy elképzelésekkel rendelkezik.

KAPCSOLAT
Elektronikai szerelési szolgáltatások - tervezés - planning

Tervezés és
gyártásoptimalizálás

Tovább

Alkatrész
beszerzés

Tovább

Prototípus
gyártás

Tovább

Sorozatgyártás
kis- és nagyszéria

Tovább

Készülékszerelés
mechanikai szerelés

Tovább
Egyéb szolgáltatások

További
szolgáltatásaink

Tovább