Tesztelés és programozás

Funkcionális teszteléssel, program feltöltéssel és élesztéssel kiegészített gyártási lehetőségek

Megrendelői igényeknek megfelelően az ElektroMont Kft. elvégzi a felületszerelési (SMT) és furatszerelési (THT) technológiával gyártott termékek funkcionális tesztelés és programozás lépéseit is.

A tesztelést egy általában a megrendelő által biztosított tesztkörnyezetben végezzük el annak érdekében, hogy gyártott termék működésének megfelelőségét ellenőrizzük és szükség esetén a termék használatát megelőzően, preventív módon elvégezhessük a szükséges javításokat, korrekciókat. A tesztelési folyamat során a gyártott termék és egy rendelkezésre bocsátott eszköz között létesítünk kapcsolatot, vagy egy speciális szoftver futtatását végezzük el és ezúton vizsgáljuk meg a termék valós működési környezetben várható működését.

A kapott tesztelési eredményeket megrendelőink igényeinek megfelelően dokumentáljuk, a felhőalapú szolgáltatások igénybevételével és a szükséges távoli elérés biztosításával akár azonnali megosztással számukra elérhetővé tesszük, vagy a megfelelő adathordozón rendelkezésükre bocsátjuk.

Felületszerelés
SMT

Tovább

Optikai (AOI) és
röntgenes vizsgálat

Tovább

Furatszerelés
THT

Tovább

Felületkezelés
lakkozás

Tovább

Mechanikai
szerelés

Tovább