Szolgáltatások – Egyedi prototípus gyártás

Elektronikai bérgyártóként akár teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással támogatjuk megrendelőinket céljaik elérésében.

Legyen szó prototípusok, egyedi mintadarabok gyártásáról, vagy lehet a feladat kis-, közepes-, vagy nagy szériás sorozatgyártás, az ElektroMont Kft. a gyártandó termék teljes gyártási folyamatát felölelő minőségi szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek. Mint EMS partner, az igényektől függően együttműködésünk már a tervezési és fejlesztési fázisban elkezdődhet, majd a gyártási szolgáltatásainkon túl is folytatódhat. Célunk, hogy partnereink termékeiket az első lépésektől fogva biztos kezekben tudhassák, lehetőséget teremtve ezáltal arra, hogy a fókuszt egyéb értékteremtő üzleti folyamataikra helyezhessék át.

Prototípus gyártás - kézi forrasztás

Prototípus gyártás - AOI

Hozza hozzánk ötletét, mi megvalósítjuk!

Egyedi igények alapján prototípus gyártási szolgáltatásunkkal támogatjuk megrendelőinket.

Egy új termék fejlesztésekor kiemelt fontosságú annak megfelelő működése, melynek előzetes tesztelésére a sorozatgyártást megelőzően szerelt prototípus a legmegfelelőbb. Amennyiben partnerünk konkrét gyártási tervekkel rendelkezik, vállaljuk az akár egy darab prototípus tömeggyártást megelőző gyártását. Ezzel hatékonyan előzhető meg a gyártási folyamat lezárultát követően esetlegesen felmerülő funkcionális problémák költséges javítása, akár a teljes sorozat újragyártása.

Az elektronikai mintagyártás során – az elektronikai termékek sorozatgyártásához hasonlóan – alapvetően ólommentes anyagokat alkalmazunk, azonban előre meghatározott, egyedi megrendelői igények alapján vállaljuk a mintapanelek ólmos forrasztását is.

A prototípusok gyártását igény és lehetőség szerint akár gyorsított anyagbeszerzéssel és rövid gyártási határidővel vállaljuk.

Teljes gyártási folyamatunkat a prodosoft vállalatirányítási rendszer támogatja.

A prototípus gyártás előnyei:

  • Lehetővé válik a tervezési hibák korai felismerése és költséghatékony javítása.

  • Könnyen megbecsülhető a sorozatgyártás várható költsége és időigénye.

  • Meghatározható a későbbi sorozatgyártás alkatrész- és eszközigénye, valamint a megfelelő forrasztási és egyéb gyártási technológia.

  • Megállapítható a gyártandó termék megfelelősége és tartóssága.

  • Gyorsan kialakítható a végleges gyártási dokumentáció.

  • Megfelelő segítséget nyújt a szükséges fejlesztésekhez a termék tökéletesítése érdekében.

  • Jelentős költségmegtakarítást eredményezhet azáltal, hogy a tervezési hibák már a mintagyártást követően, de még jóval a sorozatgyártást megelőzően javíthatóvá válnak.

  • A sorozatgyártásba kerülő termékek gyorsabban juthatnak el a végleges felhasználókhoz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni rólunk, az általunk alkalmazott technológiákról, vagy szolgáltatásainkról!
Készséggel állunk rendelkezésére abban az esetben is, ha már konkrét gyártási tervekkel, vagy elképzelésekkel rendelkezik.

KAPCSOLAT
Elektronikai szerelési szolgáltatások - tervezés - planning

Tervezés és
gyártásoptimalizálás

Tovább

Alkatrész
beszerzés

Tovább

Sorozatgyártás
kis- és nagyszéria

Tovább

Készülékszerelés
mechanikai szerelés

Tovább

Rework
újramunkálás

Tovább

További
szolgáltatásaink

Tovább