Az ElektroMont 2024-ben is részt vett az InnoElectro kiállításon

Köszönjük partnereinknek, hogy idén is meglátogattak bennünket a magyar elektronikai ipar legnagyobb szakmai rendezvényén.

ElektroMont - InnoElectro 2024

A 2024. április 23-25. között megszervezett  InnoElectro2024 konferencia és kiállítás a magyar elektronikai ipar legnagyobb, immáron negyedik alkalommal megrendezett szakmai eseménye. Az esemény részét képező szakmai konferencia a résztvevők számára kiváló lehetőséget nyújtott az iparág legújabb termékeinek, fejlesztéseinek és trendjeinek megismerésére. Emellett a mintegy 3.000 m2 kiállítási területen többek között alkatrész és NYÁK gyártók, beszállítók, elektronikai gyártók számára biztosított megjelenési lehetőséget. A rendezvényen számos iparági találkozó került megszervezésre, és teret adott partneri beszélgetéseknek, valamint új kapcsolatrendszerek kiépítéséhez.

Az eseményen az ElektroMont Kft. az előző évekhez hasonlóan kiállítóként vett részt. Társaságunk emellett hazai elektronikai gyártóként aktívan is hozzájárult az InnoElectro 2024 szakmai programjához. A cégtulajdonos Medgyesi József részvételével megszervezett EMS kerekasztal beszélgetés során megtudtuk, hogyan is látják a jelenlegi piaci helyzetet az EMS szolgáltató KKV-k. Szó esett emellett az értékteremtő összeszerelési tevékenységről, az automatizálás és digitalizálás lehetőségeiről, valamint a kézi szerelési tevékenység jelentőségéről.

Bízunk benne, hogy a jövőben is hasonlóan magas színvonalú találkozók keretében erősíthetjük a magyar elektronikai piac szereplőinek együttműködését, közös munkáját.

Találkozzunk a 2025. évi InnoElectro kiállításon!

InnoElectro EMS kerekasztal beszélgetés

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról?

Elektronikai szerelési szolgáltatások - tervezés - planning

Tervezés és
gyártásoptimalizálás

Tovább
Hatékony gyártási folyamatok és optimalizált kapacitáskihasználás a gyors és minőségi szerelés érdekében. A lerövidült gyártási folyamatok hozzájárulnak a termelékenység jelentős fokozásához.

Alkatrész
beszerzés

Tovább
Hatékony alkatrészbeszerzés globális beszállító hálózatunk segítségével. Minőségi alkatrészek és NYÁK lapok beszerzése és raktározása, akár raklapos kiszerelésben is. Késztermék raktározás az ütemezett kiszállítás támogatására.

Prototípus
gyártás

Tovább
Sorozatgyártást megelőző, akár gyorsított egyedi prototípusgyártás a funkcionalitás előzetes tesztelésére. Az esetleges tervezési hibák korai felismerése hatékony sorozatgyártást eredményezhet.

Sorozatgyártás
kis- és nagyszéria

Tovább
Hatékony sorozatgyártás akár teljes mértékben automatizált SM, TH és lakkozási technológiáink segítségével. Gyorsított gyártási szolgáltatás és ütemezett kiszállítás a folyamatos ellátás biztosítása érdekében.

Készülékszerelés
Mechanikai szerelés

Tovább
Akár teljes végtermék-szerelés az értékesítés támogatására. Polcrakész megoldások, hatékony, egy kézben tartott gyártás.

Rework
újramunkálás

Tovább
Beültetett NYÁK lapok gyors javítása, alkatrészek cseréje, eltávolítása, vagy utólagos forrasztása, forrasztási hibák javítása.

További
szolgáltatásaink

Tovább
A szerelt áramköri lapok, vagy termékek ESD-védett sztenderd, vagy egyedi csomagolása és akár házhoz szállítása.