Szakértő a forrasztásban – ElektroMont

Kiváló minőségű szolgáltatás – maximális megrendelői elégedettség!

Tevékenységünket több mint 90, különböző szakterületeken képzett munkavállalóval végezzük.
A gyártást, mint fő tevékenységet két telephelyünkön logisztikai, értékesítési, minőségügyi és pénzügyi szakembereink támogatják.

Projektekben gondolkodunk, így megrendelőink dedikált projekt-csoportjainkkal dolgozhatnak együtt, mely csoportokban minden esetben képviselteti magát az értékesítés, logisztika, tervezés támogatási és gyártás előkészítési tevékenységet végző munkatársak egyike, megnövelve ezáltal a folyamat hatékonyságát és megteremtve az egyedi ügyfélkiszolgálást.

Megrendelőink fokozatosan növekvő elvárásainak magas szintű kiszolgálását szakképzett csapatunk biztosítja, amely közel 20 éve szakértő a forrasztásban. Az ajánlatkérést megelőző gyárthatósági vizsgálattól kezdve a megrendelésig vezető úton és a gyártáson, végszerelésen át egészen a megrendelőnek történő kiszállításig támogatjuk partnereinket.

Munkatársaink folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt a változó piaci tendenciák és megrendelői elvárásoknak való mind hatékonyabb megfelelés, valamint a vevői elégedettség maximalizálása érdekében.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

ElektroMont – szakértő a forrasztásban!

Miért az ElektroMont?

Tovább

Gyártóüzemünk

Tovább

Fejlesztéseink

Tovább

Minőségpolitika

Tovább

Tények és adatok

Tovább