Szolgáltatások – Elektronikai kiegészítő szolgáltatások

Elektronikai kiegészítő szolgáltatások biztosításával akár teljes körű szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek!

Elektronikai bérgyártóként akár teljes körű elektronikai szerelési szolgáltatással támogatjuk megrendelőinket céljaik elérésében.

Legyen szó prototípusok, egyedi mintadarabok gyártásáról, vagy lehet a feladat kis-, közepes-, vagy nagy szériás sorozatgyártás, az ElektroMont Kft. a gyártandó termék teljes gyártási folyamatát felölelő minőségi szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek. Mint EMS partner, az igényektől függően együttműködésünk már a tervezési és fejlesztési fázisban elkezdődhet, majd a gyártási szolgáltatásainkon túl is folytatódhat. Alap NYÁK-szerelési szolgáltatásunk mellett az általunk nyújtott elektronikai kiegészítő szolgáltatások is támogatják megrendelőinket üzleti céljaik elérésében. Célunk, hogy partnereink termékeiket az első lépésektől fogva biztos kezekben tudhassák, lehetőséget teremtve ezáltal arra, hogy a fókuszt egyéb értékteremtő üzleti folyamataikra helyezhessék át.

Csomagolás

A beültetett nyomtatott áramköri lapokat, vagy a készre szerelt termékeket minden esetben megrendelői igény alapján csomagoljuk.

Az ElektroMont által használt csomagolóanyagok biztosítják a gyártott termékek teljes körű ESD-védelmét.

Vállaljuk egyutas, többutas, vagy akár egyedi tervezésű csomagolóanyagok beszerzését, így a gyártott termék akár azonnal a boltok polcaira, vagy a végső megrendelőhöz kerülhet.

ESD-védett csomagolás
ESD-védett csomagolás

Kiszállítás

A szerelt áramköri lapok, vagy a készreszerelt termékek csomagolást követően kerülnek megrendelőink részére átadásra.

Az átadás-átvételre alapvetően pásztói üzemünkben, vagy budapesti irodánkban munkanapokon biztosítunk lehetőséget.

Egyedi megrendelői igény alapján a gyártott termékeket saját gépjárművünkkel kiszállítjuk. Emellett külön kérés esetén együttműködő szállító partnereinkkel, vagy megrendelőink szállító partnereivel is megszervezzük a kiszállítást.

Házhozszállítás szolgáltatásunk mint kiegészítő szolgáltatás vehető igénybe.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni rólunk, az általunk alkalmazott technológiákról, vagy szolgáltatásainkról!
Készséggel állunk rendelkezésére abban az esetben is, ha már konkrét gyártási tervekkel, vagy elképzelésekkel rendelkezik.

KAPCSOLAT

Elektronikai szerelési szolgáltatások:

Elektronikai szerelési szolgáltatások - tervezés - planning

Tervezés és
gyártásoptimalizálás

Tovább

Alkatrész
beszerzés

Tovább

Prototípus
gyártás

Tovább

Sorozatgyártás
kis- és nagyszéria

Tovább

Készülékszerelés
mechanikai szerelés

Tovább

Rework
újramunkálás

Tovább